DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Lauggårds Alle eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 12 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Lauggårds Alle her »


Info om Lauggårds Alle

Boligerne på Lauggårds Alle har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 11,02 mio. kr. finder du på Lauggårds Alle 97. Blandt vejens 140 adresser er der 30 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Lauggårds Alle 13 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Murmestervilla i rød sten med halvvalmet rødt tegltag og karnap i facade mod vej. Murede reliefdetaljer ved gesims..

Den mest almindelige husstandstype på Lauggårds Alle er unge og ældre i ydre by. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Lauggårds Alle har et aktivt boligmarked og lige nu er der 3 boliger til salg. Vi har ingen registrerede boligsalg på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 140 adresser, der ligger på Lauggårds Alle (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Familiebånd
Familiebånd (Conzoom type).

Info om 2860 Søborg

Du kan finde en oversigt over 2860 søborg her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2860 søborg